Provincie:


Selecteer 1 of meer opties naar keuze

Regio:
Maximaal Personen:
 

Natuurhuisje in Winterswijk-woold - v.a. € 28.00 - Gelderland - Winterswijk-woold - 2 persoons

Het natuurhuisje is in zeer goede staat en voorzien van vloerverwarming en volledige keuken en gratis WIFI en gratis parkeren bij het huisje.


Natuurhuisje in Winterswijk-woold - v.a. € 0.00 - Gelderland - Winterswijk-woold - 4 persoons

U kunt vanaf nu een vierpersoons natuurhuisje huren. Dit huisje is inclusief: (eigen) toilet, keukenhoek (incl. gasfornuis), zithoek, verwarming en heeft een eigen terras. Het huisje ligt centraal op de camping met al onze faciliteiten binnen handbereik.


Natuurhuisje in Winterswijk-woold - v.a. € 50.00 - Gelderland - Winterswijk-woold - 4 persoons

Dit gedeelte van de Boerderij staat achter de Boerderij en is in het Jaar 2006 geheel gerenoveerd en ook geheel geisoleerd er is CV aanwezig maar ook een houtkachel incl. hout verder is alles aanwezig bij dit natuurhuisje zoals een complete keuken , douche en toilet en twee 1-persoonsbedden die ook als twee-persoons bed opgemaakt kan worden en een 2-persoonsbed. Er is gratis Wifi aanwezig.


Natuurhuisje in Winterswijk-woold - v.a. € 70.00 - Gelderland - Winterswijk-woold - 10 persoons

ZEER GESCHIKT VOOR EEN AANTAL GEZINNEN SAMEN. - Als u ons huis met meerdere gezinnen wil huren, houdt u dan rekening met de corona-maatregelen. Als u met één gezin komt, zijn er geen beperkingen. - Wie dit natuurhuis binnenstapt voelt zich meteen thuis. De grote ramen aan de zuidkant van het vakantiehuis laten het daglicht binnendringen tot in de kleinste hoekjes. Door elk raam zie je het groen van de tuin en de omgeving. Rond het natuurhuisje ligt een ruime omheinde tuin. De kinderen laat je...


1 |