Provincie:


Selecteer 1 of meer opties naar keuze

Regio:
Maximaal Personen:
 

Natuurhuisje in Warns - v.a. € 375.00 - Friesland - Warns - 2 persoons

Uniek natuurhuisje, een omgebouwde uitschuifbare container op een prachtige vrije plek met uitzicht op het Johan Frisokanaal, de vaarweg van de meren naar het IJsselmeer (Stavoren). De Glamtainer is compleet ingericht, luxe bed 160x200 (electrische verstelbaar), kookplaten, Nespresso, Airfryer, koelkast met vriezer en een heerlijke badkamer met stortdouche, wastafel en toilet (uiteraard met toiletpapier). Om meteen te kunnen genieten is er koffie/thee aanwezig.


Natuurhuisje in Warns - v.a. € 315.00 - Friesland - Warns - 4 persoons

Op het schiereiland, grenzend aan een Jachthaven en aan de waterweg Johan Friso Kanaal, staat deze grote lodge (40 m²) op de mooiste locatie van de haven, helemaal vrij met zicht op Stavoren. De foto's spreken voor zich. Het natuurhuisje heeft twee slaapkamers. De keurige sanitaire voorzieningen, het douche- en toiletgebouw van de haven, zijn op 40 meter van de lodge gelegen. Het huisje heeft een ruime woonkamer met zithoek, keuken en eethoek. De dubbele deuren geven toegang tot het...


Natuurhuisje in Warns - v.a. € 525.00 - Friesland - Warns - 4 persoons

Een unieke ervaring op dit natuur(boot)huisje! Slapen op heerlijke bedden, s ochtends een duik nemen vanaf je eigen terras, koffie drinken op je privédek, genieten van het prachtige uitzicht, koken in de fijne keuken, borrelen in de avondzon, eindeloos napraten over wéér een geweldige dag op dit natuurhuisje. Als je met de boot op pad wilt, hoef je zelf niets te doen. Er wordt voor een ervaren privé schipper aan boord gezorgd!


Natuurhuisje in Warns - v.a. € 325.00 - Friesland - Warns - 8 persoons

Heerlijk knus natuurhuisje aan het IJsselmeer, geschikt voor stellen, vrienden of gezinnen. Honden zijn toegestaan (max 2). Omheinde binnentuin, groot privé weiland en een heel klein stukje bos met vijver horen er allemaal bij. Zwemmen in IJsselmeer, twee minuten lopen, of zeilen op de Friese Meren. Friese dorpjes zoals Stavoren en Hindeloopen in de nabijheid.


Natuurhuisje in Warns - v.a. € 405.00 - Friesland - Warns - 4 persoons

Dit natuurhuisje is een omgebouwde 2x 12m zeecontainer op een hele mooie plaats aan de vaarroute Friese Meren-IJsselmeer, in het dorpje Warns. Stavoren op 4 km en ook Hindeloopen en Workum op fietsafstand. Dichtbij de Jachthaven de Vrijheid is een zeer uniek locatie. Industrieel ingericht, met vele extra s: badkamer met regendouche, wastafel en Toilet. Keuken met Smeg koelkast, Smeg oven, vaatwasser, inductie kookplaat en afzuigkap. Toaster, eikoker, waterkoker,Air-fryer, Nespresso...


1 |