Provincie:


Selecteer 1 of meer opties naar keuze

Regio:
Maximaal Personen:
 

Natuurhuisje in Rockanje - v.a. € 12.00 - Zuid-holland - Rockanje - 4 persoons

Keurig ingericht natuurhuisje, gelegen in royale tuin, waarin geregeld reeën te zien zijn. Eenvoudige keuken en sanitair. Centraal verwarmd. Parkeren op het terrein. Géén internet en tv . De duinen zijn direct om de hoek. Heel rustig gelegen.


Natuurhuisje in Rockanje - v.a. € 105.00 - Zuid-holland - Rockanje - 2 persoons

Het natuurhuisje is gelegen in een heerlijk groene omgeving in nabijheid van bossen, duinen, stranden en zee. Prijzen zijn inclusief een flesje biologische rode wijn, WiFi, koffie en thee. Queer friendly :) Fietsverhuur: EUR 15 per persoon per verblijf. Eventueel kunnen we een vouwbed voor 3e persoon in woonkamer zetten voor EUR 20 per nacht.


Natuurhuisje in Rockanje - v.a. € 8.00 - Zuid-holland - Rockanje - 4 persoons

Welkom op dit mooie landgoed, al drie generaties hebben gasten hier verschrikkelijk genoten. Dit natuurhuisje was jarenlang een privé vakantieverblijf. Het is zeer beschut en omringd door groene weelde. Gratis inbegrepen: flesje rode bio-wijn, WiFi, koffie en thee. Queer friendly :) Fietsverhuur: EUR 15 per persoon per verblijf. Houd u er rekening mee dat als u met 3 of 4 mensen komt er 1 of 2 in de hoogslaper moeten slapen :)


Natuurhuisje in Rockanje - v.a. € 30.00 - Zuid-holland - Rockanje - 6 persoons

Als je in dit leuke natuurhuisje stapt, voel je je meteen thuis. Dit natuurhuisje in landelijke stijl heeft grote ramen, waardoor u een prachtig uitzicht heeft op de weelderige bomen die buiten zijn geplant. Het heeft drie slaapkamers waar u alleen maar van kunt dromen. Het Stranger Things interieur brengt een zekere warme nostalgie naar uw hart. Op het terrein is er een charmante vijver omringd door prachtige oude bomen die u uitnodigt tot een therapeutische wandeling. Kom uzelf onderdompelen...


Natuurhuisje in Rockanje - v.a. € 55.00 - Zuid-holland - Rockanje - 8 persoons

Een leuk, vrijstaand natuurhuisje met uitzicht op prachtige weilanden in een bosrijk gebied. Het huisje geeft het gevoel van een strandhuis, maar tussen de weilanden. Het huisje heeft vier slaapkamers met tweepersoonsbedden. Twee slaapkamers zijn grotendeels van glas en geven je het idee in de tuin te slapen. In de ruime woonkeuken kun je genieten van het uitzicht op de tuin en weilanden. In de tuin van 1900 m² kun je buiten eten in de boomgaard of in een stukje bos. Vanaf het ruime...


1 |