Provincie:


Selecteer 1 of meer opties naar keuze

Regio:
Maximaal Personen:
 

Natuurhuisje in Rekken - v.a. € 345.00 - Gelderland - Rekken - 2 persoons

Waan je even op de rode zandvlakten van 'native America', maar dan midden in de Achterhoek. Niet alleen de buitenkant is een plaatje: van binnen is de tent heel stijlvol en romantisch. En als je na een flinke wandeling in de natuur jouw eigen knusse cocon instapt, lijkt de rest van de wereld even niet meer te bestaan.


Natuurhuisje in Rekken - v.a. € 57.00 - Gelderland - Rekken - 2 persoons

Waan je in de luxe van onze supermooie dreamer suite. Een unieke tent, met veel ruimte en sfeer! Perfect voor de romantische get-away…Het is een glamping voor vakantiegangers zonder kinderen, die in een ruime setting willen genieten van rust en elkaar.


Natuurhuisje in Rekken - v.a. € 45.00 - Gelderland - Rekken - 2 persoons

De luxury suites zijn perfect voor levensgenieters. Ervaar het gevoel van een echte Tiny House, laat jezelf wegzakken in de vederzachte lakens van het tweepersoonsbed en wordt langzaam wakker met een kopje slow-koffie of lokale thee. De luxury suite is voor 2 personen en is voorzien van een eigen badkamer en toilet in het huisje. Het natuurhuisje is een glamping voor vakantiegangers zonder kinderen, die in een ruime setting willen genieten van rust en elkaar.


Natuurhuisje in Rekken - v.a. € 45.00 - Gelderland - Rekken - 2 persoons

De luxury suites zijn perfect voor levensgenieters. Ervaar het gevoel van een echte Tiny House, laat jezelf wegzakken in de vederzachte lakens van het tweepersoonsbed en wordt langzaam wakker met een kopje slow-koffie of lokale thee. De luxury suite is voor 2 personen en is voorzien van een eigen badkamer en toilet in het huisje. Het natuurhuisje is een glamping voor vakantiegangers zonder kinderen, die in een ruime setting willen genieten van rust en elkaar.


Natuurhuisje in Rekken - v.a. € 45.00 - Gelderland - Rekken - 2 persoons

De luxury suites zijn perfect voor levensgenieters. Ervaar het gevoel van een echte Tiny House, laat jezelf wegzakken in de vederzachte lakens van het tweepersoonsbed en wordt langzaam wakker met een kopje slow-koffie of lokale thee. De luxury suite is voor 2 personen en is voorzien van een eigen badkamer en toilet in het huisje. Het natuurhuisje is een glamping voor vakantiegangers zonder kinderen, die in een ruime setting willen genieten van rust en elkaar.


Natuurhuisje in Rekken - v.a. € 6.00 - Gelderland - Rekken - 2 persoons

Prachtig gelegen natuurhuisje (20 m²) met eigen tuin (1600 m²) met grote vijver, mooie uitzichten en vrije uitloop naar een natuurgebied (riviertje, waterpartijen, bosschages, coulissenlandschap). Zeer rustig gelegen op de grens van de Achterhoek en Twente. Eigen parkeerplaats en ruimte om twee fietsen te stallen. De hut heeft een keukenhoek met tweepits gascomfoor, barmodel ijskast, combi-magnetron, extra éénpits elektrisch comfoortje, waterkoker, warm en koud stromend water en een...


Natuurhuisje in Rekken - v.a. € 20.00 - Gelderland - Rekken - 6 persoons

Prachtig landelijk gelegen natuurhuisje (gebouwd 1987) in het buitengebied van Rekken. Ruime woonkamer met naar alle kanten uitzicht op het bos, de eikensingels en de weilanden. Soms zie je vanaf de bank de reëen en hazen in de tuin lopen. Openslaande deuren naar het terras (op het Z.O.). Open keuken met gasfornuis, oven en koelkast. Bijkeuken met vriezer en afwasmachine. Ruime hal met toilet. Een slaapkamer met twee gekoppelde eenpersoonsbedden met directe toegang tot de badkamer met douche,...


1 |