Provincie:


Selecteer 1 of meer opties naar keuze

Regio:
Maximaal Personen:
 

Natuurhuisje in Kootwijk - v.a. € 25.00 - Gelderland - Kootwijk - 4 persoons

Een heerlijk natuurhuisje met zeer veel privacy, De Edelherten kan je hier op eigen land spotten. Een zeer kompleet huisje met eigen keuken, badkamer, eet- en zitgedeelte en boven een grote slaapzolder ( voorheen de hooizolder). In je eigen tuin is een vuurplaats, gekloofd hout ligt klaar! Je kan natuurlijk zelf koken en je ontbijt regelen. Wij verzorgen ook met liefde een royale ontbijtmand voor jullie voor € 9,50 per persoon.In onze stal is plek voor een paar gast paarden.


Natuurhuisje in Kootwijk - v.a. € 25.00 - Gelderland - Kootwijk - 4 persoons

Bij dit natuurhuisje ervaar je de Veluwe op zijn best, met een beetje geluk spot je de edelherten hier op ons eigen land. Je hebt een eigen buiten met een vuurplaats, hout is er genoeg. Een heerlijk 4 persoonshuisje in een oude boeren schuur op ons erf met een eigen keuken, badkamer en boven een grote slaapzolder met 4 bedden. Het is mogelijk om gebruik te maken van onze ontbijtservice, wij bezorgen met liefde een royale ontbijtmand bij jullie huisje voor € 9,50 per persoon.


Natuurhuisje in Kootwijk - v.a. € 24.00 - Gelderland - Kootwijk - 3 persoons

Wij bieden u een heerlijk verblijf in een ruim en sfeervol natuurhuisje in het buitengebied van Kootwijk, midden op de Veluwe. Het huisje heeft een fijne lichte woonkamer met grote comfortabele hoekbank, televisie met dvd-speler en open keuken (met oven en desgewenst een losse magnetron). Badkamer met ruime douche en dubbel wastafelmeubel. Er is een apart toilet en een extra droogruimte met verwarming voor bijv. fiets-/sportkleding. Via de schuifpui kom je op een beschut terras met tuinset en...


1 |