Provincie:


Selecteer 1 of meer opties naar keuze

Regio:
Maximaal Personen:
 

Natuurhuisje in Kollumerzwaag - v.a. € 237.00 - Friesland - Kollumerzwaag - 2 persoons

Wilt u tot rust komen in een vakantiehuisje in Friesland? Dan is een vakantie in dit natuurhuisje iets voor u. Ontsnappen van de dagelijkse drukte en tot rust komen midden in de natuur. Vanuit onze vakantiehuisjes kunt u ideaal Friesland ontdekken.


Natuurhuisje in Kollumerzwaag - v.a. € 0.00 - Friesland - Kollumerzwaag - 2 persoons

Wilt u tot rust komen in een vakantiehuisje in Friesland? Dan is een vakantie in dit natuurhuisje iets voor u. Ontsnappen van de dagelijkse drukte en tot rust komen midden in de natuur. Vanuit onze vakantiehuisjes kunt u ideaal Friesland ontdekken


Natuurhuisje in Kollumerzwaag - v.a. € 0.00 - Friesland - Kollumerzwaag - 2 persoons

Wilt u tot rust komen in een vakantiehuisje in Friesland? Dan is een vakantie in dit natuurhuisje iets voor u. Ontsnappen van de dagelijkse drukte en tot rust komen midden in de natuur. Vanuit onze vakantiehuisjes kunt u ideaal Friesland ontdekken. Ons vakantiehuis Lijster is gebouwd in een gedeelte van de paardenstal.


Natuurhuisje in Kollumerzwaag - v.a. € 291.00 - Friesland - Kollumerzwaag - 4 persoons

Wilt u tot rust komen in een vakantiehuisje in Friesland? Dan is een vakantie in dit natuurhuisje iets voor u. Ontsnappen van de dagelijkse drukte en tot rust komen midden in de natuur. Vanuit onze vakantiehuisjes kunt u ideaal Friesland ontdekken. Deze huisjes zijn geheel energie-neutraal en uitgerust met zonnepanelen en een warmtepomp. Zo probeert ook dit natuurhuisje bij te dragen aan een schoner milieu.


Natuurhuisje in Kollumerzwaag - v.a. € 291.00 - Friesland - Kollumerzwaag - 4 persoons

Wilt u tot rust komen in een vakantiehuisje in Friesland? Dan is een vakantie in dit natuurhuisje iets voor u. Ontsnappen van de dagelijkse drukte en tot rust komen midden in de natuur. Vanuit onze vakantiehuisjes kunt u ideaal Friesland ontdekken. Deze huisjes zijn geheel energie-neutraal en uitgerust met zonnepanelen en een warmtepomp. Zo probeert ook Sonneborghe bij te dragen aan een schoner milieu.


1 |