Provincie:


Selecteer 1 of meer opties naar keuze

Regio:
Maximaal Personen:
 

Natuurhuisje in Greonterp - v.a. € 6.00 - Friesland - Greonterp - 2 persoons

Deze ruime twee persoonskamer op de eerste verdieping van onze boerderij is sfeervol, schoon en eenvoudig ingericht. Hier lees je een boek, geniet je van een kakelvers ontbijt en kom je tot rust. De kamer in dit natuurhuisje heeft twee een persoons bedden.


Natuurhuisje in Greonterp - v.a. € 6.00 - Friesland - Greonterp - 2 persoons

Deze ruime twee persoonskamer op de eerste verdieping van onze boerderij is sfeervol, schoon en eenvoudig ingericht. Hier lees je een boek, geniet je van een kakelvers ontbijt en kom je tot rust. De kamer in dit natuurhuisje heeft een heerlijke tweepersoons boxspring.


Natuurhuisje in Greonterp - v.a. € 86.00 - Friesland - Greonterp - 2 persoons

Landelijk gelegen Bed en Breakfast Appartement in Greonterp. Een klein dorpje gelegen in SúdWest Fryslân vlakbij Elfstedenstadjes Bolsward, Sneek, IJlst en Workum. Tevens liggen de watersportdorpjes Oudega (SWF) en Heeg dichtbij. Onze boerderij met melkveebedrijf ligt buiten het dorp en heeft prachtige vergezichten. Het bevindt zich te midden van het echte buitenleven. U kunt hier ontspannen en genieten van de ruimte en de weidse omgeving, welke een prima startpunt is voor een fietstocht,...


1 |