Provincie:


Selecteer 1 of meer opties naar keuze

Regio:
Maximaal Personen:
 

Natuurhuisje in Eede - v.a. € 22.00 - Zeeland - Eede - 4 persoons

Onze camping is gelegen op de grens van Nederland en België in Zeeuws-Vlaanderen. Er zijn 25 campingplaatsen op een terrein van 2 hectare. De plaatsen zijn erg ruim en divers. Zo zijn er beschutte plaatsen die erg privé zijn, plaatsen op het open veld in de buurt van het speeltuintje en plaatsen met uitzicht op de ondergaande zon. De sfeer op de camping is rustig en gemoedelijk, dit maakt het erg geliefd bij gezinnen en rustzoekers, fietsers en wandelaars.


Natuurhuisje in Eede - v.a. € 44.00 - Zeeland - Eede - 4 persoons

BOERDERIJ CAMPING Onze camping is gelegen op de grens van Nederland en België in Zeeuws-Vlaanderen. Er zijn 25 campingplaatsen op een terrein van 2 hectare. De plaatsen zijn erg ruim en divers. Zo zijn er beschutte plaatsen die erg privé zijn, plaatsen op het open veld in de buurt van het speeltuintje en plaatsen met uitzicht op de ondergaande zon. De sfeer op de camping is rustig en gemoedelijk, dit maakt het erg geliefd bij gezinnen en rustzoekers, fietsers en wandelaars.


Natuurhuisje in Eede - v.a. € 2.00 - Zeeland - Eede - 6 persoons

De aangegeven prijs is voor een overnachting voor twee volwassenen. Onze camping is gelegen op de grens van Nederland en België in Zeeuws-Vlaanderen. Er zijn 25 campingplaatsen op een terrein van 2 hectare. De plaatsen zijn erg ruim en divers. Zo zijn er beschutte plaatsen die erg privé zijn, plaatsen op het open veld in de buurt van het speeltuintje en plaatsen met uitzicht op de ondergaande zon. De sfeer op de camping is rustig en gemoedelijk, dit maakt het erg geliefd bij gezinnen en...


Natuurhuisje in Eede - v.a. € 145.00 - Zeeland - Eede - 4 persoons

Op deze voormalige boerderij in Eede, dichtbij Sluis en de Zeeuws-Vlaamse kust, kunt u dit zeer ruime 4-persoons natuurhuisje huren. De woning staat op eigen terrein (2,5 hectare groot). De woning is voorzien van vloerverwarming, heeft een houtkachel (gratis hout), een compleet ingerichte keuken met vaatwasser en combi oven. Rondom het huis is een terras met lounge meubelen en een eettafel. Je kunt gratis gebruik maken van de WiFi en van de aanwezige fietsen.


Natuurhuisje in Eede - v.a. € 225.00 - Zeeland - Eede - 8 persoons

Op deze voormalige boerderij in Eede, dichtbij Sluis en de Zeeuws-Vlaamse kust, verhuren de verhuurders twee nieuwe, vrijstaande natuurhuisjes. Deze woningen staan op eigen terrein (2,5 hectare groot) waar, apart gelegen, ook een kleine camping is gehuisvest. De ene woning is geschikt voor acht personen, de andere voor twee personen, en ze worden zowel tezamen als apart verhuurd. Bij het ontwerp en de bouw is er rekening mee gehouden dat er in de grootste woning minimaal 10 gasten samen...


1 |