Provincie:


Selecteer 1 of meer opties naar keuze

Regio:
Maximaal Personen:
 

Natuurhuisje in Drijber - v.a. € 35.00 - Drenthe - Drijber - 4 persoons

Het vrijstaande natuurhuisje is gelegen aan de rand van de camping op een perceel van 800m² met een fantastisch uitzicht over de landerijen. Het heeft een ruime woonkamer met twee slaapkamers, een fijne open keuken en nieuwe badkamer.Dit jaar is het grasveld opnieuw ingezaaid. Op het nieuw aangebouwde terras bevindt zich een luxe tuinset waarop je heerlijk kunt relaxen. De terrasdeuren zijn voorzien van schuifbare hordeuren.


Natuurhuisje in Drijber - v.a. € 25.00 - Drenthe - Drijber - 6 persoons

Gelegen op het terrein van een camping ligt deze in 2017 gebouwde, fraaie, vrijstaande recreatiechalet met maar liefst drie slaapkamers, woonkamer, open keuken en zeer fraaie badkamer op een perceel van 350 m² met fantastisch uitzicht over de landerijen. De tuin van het natuurhuisje is zeer fraai aangelegd en heeft verder een ruime overkapping (gebouwd in 2018) waar men heerlijk kan genieten van de omgeving en het uitzicht.


Natuurhuisje in Drijber - v.a. € 0.00 - Drenthe - Drijber - 6 persoons

Chalet Panorama is geschikt voor 6 personen en voorzien van 3 slaapkamers. Geniet van het landelijke uitzicht terwijl de kinderen zich vermaken in de sfeervol ingerichte tuin. Op 3 km van het chalet ligt het Col du Van bos dat zich uitstekend leent voor lange fiets- en wandeltochten. Het centrum van Westerbork ligt op 10 km afstand en ZOO Emmen Wildland is bereikbaar binnen 25 km. Monumentendorp Orvelte is een toeristiche attractie die op 12 km afstand ligt en Kamp Westerbork ook dat ligt op 15...


1 |