Provincie:


Selecteer 1 of meer opties naar keuze

Regio:
Maximaal Personen:
 

Natuurhuisje in Cromvoirt - v.a. € 70.00 - Noord-brabant - Cromvoirt - 4 persoons

Een zeer complete bungalow. Het natuurhuisje heeft een tweede slaapkamer met een stapelbed voor 2 kinderen/jong-volwassenen. Terras met tafel en 6 tuinstoelen. Grote keuken met alle benodigde apparatuur. Een van de meest rustige plekken van het park, in de uiterste hoek achterin. Handoeken en bedlinnen (35 euro) optioneel. Internet (15 euro) optioneel. Schoonmaakkosten (50 euro) verplicht. BBQ is mogelijk indien u de buren niet tot overlast bent. (zelf apparaat meebrengen)


Natuurhuisje in Cromvoirt - v.a. € 92.00 - Noord-brabant - Cromvoirt - 7 persoons

Je wandelt zo het natuurgebied van het nationaal park de Loonse en Drunense duinen in. Je eigen paard mee op vakantie? Dat is ook mogelijk. De verhuurders verhuren vier paardenboxen. Een label krijg je van hen, zodat je een mooie rit kan maken in het nationaal park. Natuur en omgeving: De natuurhuisjes liggen in een prachtige omgeving van Cromvoirt.


Natuurhuisje in Cromvoirt - v.a. € 70.00 - Noord-brabant - Cromvoirt - 4 persoons

Een zeer complete bungalow. 2e toilet aanwezig. Het natuurhuisje heeft een slaapbank in de kamer voor 2 extra personen. Groot overdekt terras met tafel en 6 tuinstoelen. Keuken van alle gemakken en apparatuur voorzien. Screens tegen de warmte. Blijft ook in hete zomers aangenaam met airco. Meest rustige plekje van het park. Geheel aan de achterzijde. Aan alle zijden omgeven door natuur en groen. Handdoeken en bedlinnen tegen meerprijs van 35 euro per bungalow. Schoonmaakkosten 50 euro. BBQ-en...


1 |