Provincie:


Selecteer 1 of meer opties naar keuze

Regio:
Maximaal Personen:
 

Natuurhuisje in Aarlanderveen - v.a. € 15.00 - Zuid-holland - Aarlanderveen - 2 persoons

Dit natuurhuisje bestaat uit een woongedeelte met een nostalgische keuken, die van alle gemakken is voorzien. Op de eerste verdieping een badkamer en een apart toilet. Aan de achterzijde bevindt zich een terras waar je heerlijk rustig kunt ontspannen met zicht op de boomgaard en de molens. Naast het terras staat voor de kinderen een grote trampoline.


Natuurhuisje in Aarlanderveen - v.a. € 60.00 - Zuid-holland - Aarlanderveen - 10 persoons

Bij dit natuurhuisje in Aarlanderveen kunt u overnachten in een monumentale vakantieboerderij met riet gedekte dak, luxe ingericht voor 10 personen. Er zijn vijf ruime slaapkamers. Ook zijn er twee badkamers en een toilet. Verder is er een riante eetkeuken en een grote, lichte living met flatscreen tv en een gezellige houtkachel. Daarbij is er overal centrale verwarming en er is een wifi-verbinding beschikbaar voor de gasten.


Natuurhuisje in Aarlanderveen - v.a. € 285.00 - Zuid-holland - Aarlanderveen - 5 persoons

Dit natuurhuisje bestaat uit een woongedeelte met een nostalgische keuken, die van alle gemakken is voorzien. Op de eerste verdieping een badkamer en een apart toilet. Dan een tweepersoons-slaapkamer, met uitzicht op de weilanden en een boomgaard. De tweede slaapkamer heeft drie eenpersoonsbedden en een extra wastafel. Aan de achterzijde bevindt zich een terras, waar je heerlijk rustig kunt ontspannen met zicht op de boomgaard en de molens. Naast het terras staat voor de kinderen een grote...


1 |