Provincie:


Selecteer 1 of meer opties naar keuze

Regio:
Maximaal Personen:
 

Vakantie in Noord-Holland

Noord-Holland
Natuurhuisje in Julianadorp - v.a. € 5.00 - Noord-holland - Julianadorp - 2 persoons

Fijne rustige kleinschalige mooie plek tussen de bomen. Er zijn geen douche of toiletvoorzieningen aanwezig. Je moet zelfvoorzienend zijn in douche en toilet voorzieningen. Er is een stroom en een waterpunt aanwezig


Natuurhuisje in Jisp - v.a. € 130.00 - Noord-holland - Jisp - 4 persoons

Huisje gelegen op veeneiland, waarop enkele huisjes staan. Alleen per boot bereikbaar. Wel voorzien van moderne voorzieningen. Rust en ruimte.


Natuurhuisje in Marken - v.a. € 0.00 - Noord-holland - Marken - 2 persoons

Super knus tinyhouse met alles wat je nodig hebt. Laatste huis voor de vuurtoren en midden tussen de schapen als het mee zit!


Natuurhuisje in Den oever - v.a. € 55.00 - Noord-holland - Den oever - 2 persoons

Het natuurhuisje is gelegen aan de waddenzee. Een bovenappartement met eigen keuken en toilet, gedeelde ruimte wasmachine droger en douche. Frisse en ruime kamers .


Natuurhuisje in Julianadorp - v.a. € 5.00 - Noord-holland - Julianadorp - 2 persoons

Op zoek naar een fijne rustige groene plek aan de kust ? Dan is dit het natuurhuisje voor jouw. Er zijn geen toiletten en douches aanwezig. Jouw camper caravan of tent moet hier zelfvoorzienend in zijn. Wel is er een stroom en een waterpunt aanwezig


Natuurhuisje in Julianadorp - v.a. € 5.00 - Noord-holland - Julianadorp - 2 persoons

Mooie rustige groene en zeer kleinschalige plek. Natuurhuisje geheel door bomen omzoomd. Hier geen mensen massa's. Je moet zelfvoorzienend zijn in je eigen toilet en douchefaciliteiten. Want er is geen toilet en douche aanwezig. Er is wel een stroom en een waterpunt aanwezig.


Natuurhuisje in Sint maarten - v.a. € 104.00 - Noord-holland - Sint maarten - 2 persoons

Sfeervol appartement met eigen opgang in onze boerderij aan de westfriese omringdijk. Natuurhuisje beschikt over eigen badkamer, keuken en living. Direct aan vis en zwemwater.


Natuurhuisje in Marken - v.a. € 0.00 - Noord-holland - Marken - 7 persoons

Een charmant onderkomen voor een gezin met maximaal zeven personen. Een privé schip met zeven hutten, grote keuken en 3 toiletten en een douche.


Natuurhuisje in Twisk - v.a. € 425.00 - Noord-holland - Twisk - 2 persoons

Tussen het noordzeestrand en het ijsselmeer dichtbij Amsterdam. De studio is ruim en geschikt voor twee personen. Het natuurhuisje heeft een adembenemend uitzicht.


Natuurhuisje in Burgervlotbrug - v.a. € 32.00 - Noord-holland - Burgervlotbrug - 6 persoons

Luxe en ruim natuurhuisje, gelegen in een bossage, met een zeer grote tuin, met veel privacy. Het natuurhuisje ligt midden in het grootste bloembollengebied van Nederland. In de lente kunt u vanuit de woonkamer uitkijken over de in bloei staande tulpenvelden. Vanuit de woning zijn de duinen van Petten te zien, die op slechts 10 minuten fietsen bereikbaar zijn.LET OP:In verband met de Corona maatregelen geld er een maximum van 6 personen als er sprake is van een familie en maximaal 3 personen...


Natuurhuisje in Schoorl - v.a. € 0.00 - Noord-holland - Schoorl - 2 persoons

Romantisch vakantiehuis voor twee personen, heerlijk rustig gelegen. Wie van de natuur houdt, is hier op de juiste plek. Het ligt net even buiten het dorp Schoorl langs een landelijk polderweggetje. Vanaf het tuinzitje kunt u genieten van een fantastische bloementuin. Schoorl is een dorp in de gemeente Bergen. Het dorp Bergen ligt in Noord-Holland. De mooie ligging aan bos en duin, vlakbij de zee geeft Bergen een haast mystieke uitstraling. Niet voor niets wonen er veel kunstenaars. Het licht,...


Natuurhuisje in Julianadorp - v.a. € 5.00 - Noord-holland - Julianadorp - 2 persoons

Weg van de massa? Op zoek naar rust aan de kust? Onmogelijk...... nee hoor ! Dan is deze kleinschalige en geheel door bomen omzoomde prachtige groene plek echt wat voor jullie ! Voor Uw zelfvoorzienende camper , caravan .of caravan. Er zijn geen toiletten of douches aanwezig. Er is een stroom en een waterpunt. Speciaal voor de electrogevoeligen onder ons ; er zijn geen schadelijke telefoonmasten in de nabije omgeving ..


Natuurhuisje in Vogelenzang - v.a. € 40.00 - Noord-holland - Vogelenzang - 4 persoons

Karakteristieke kleine villa in jaren 50 stijl. Natuurhuisje gelegen aan de rand van de duinen op prachtig landgoed. Vlakbij Zandvoort, Haarlem en Amsterdam.


Natuurhuisje in Vinkeveen - v.a. € 32.00 - Noord-holland - Vinkeveen - 2 persoons

Slapen in een hemelbed op je eigen privé eilandje. Genieten van de stilte bij dit natuurhuisje. Duik in het helderste water van Nederland. Wees actief op de gratis subboards. Vaar een rondje in een bootje. Lees een boek op de veranda. Tuur in de verte over het glinsterende water. Maak een vuurtje in de vuurkorf. Steek de fakkels en de olielampen aan. Barbecue in je eigen tempo. Slechts op een afstand van 15 minuten van Amsterdam. Geheel privé eilandje op de Vinkeveense plassen in dit...


Natuurhuisje in Van ewijcksluis - v.a. € 15.00 - Noord-holland - Van ewijcksluis - 5 persoons

Knus natuurhuisje van alle gemakken voorzien, licht en schoon. De tuin grenst aan een weiland met schapen en daarachter het Oude Veer. Er is een schuurtje voor de fietsen. Hele dag zon. TV, Wifi, magnetron, wasmachine zijn aanwezig. Eigen terras. Parkeerplaats voor de auto. Restaurant op loopafstand.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... 20 Volgende >>