Provincie:


Selecteer 1 of meer opties naar keuze

Regio:
Maximaal Personen:
 

Vakantie in Limburg

Limburg
Natuurhuisje in Epen - v.a. € 36.00 - Limburg - Epen - 2 persoons

De vakantiewoning is gelegen in Nederland in het prachtige gehucht Diependal nabij het dorpje Epen, Zuid- Limburg. Het uitzicht vanaf het bij behorende terras met zicht op de uitlopers van de Belgische Ardennen en Kasteel Beusdael (België) is uniek. Een warm welkom in onze mooie, in 2018, geopende natuurhuisje in Diependal.


Natuurhuisje in Ven-zelderheide - v.a. € 225.00 - Limburg - Ven-zelderheide - 2 persoons

Deze prachtige tipi is echt een buitengewone ervaring. Het natuurhuisje is 60m2 groot met heerlijk vrij uitzicht, eigen luxe sanitair, houtkacheltje, alles wat uw verblijf comfortabel kan maken is hierin aanwezig. Volledig uit de drukte, even uw eigen buitengewone plek.


Natuurhuisje in Ven-zelderheide - v.a. € 225.00 - Limburg - Ven-zelderheide - 2 persoons

Prachtige ruime tipi van 60m2. Deze natuurhuisje is voorzien van luxe sanitair, een zeer comfortabel boxspringbed, een nespresso-apparaat, waterkoker en een koelkastje. Zodra u bent neergestreken in deze tipi hoeft u eigenlijk niet meer weg en kunt u heerlijk genieten in rust met een spectaculair uitzicht.


Natuurhuisje in Vijlen - v.a. € 45.00 - Limburg - Vijlen - 4 persoons

Dit natuurhuisje is een prachtige eeuwenoude vakwerkwoning geheel vrij gelegen in buurtschap Cottessen op de zuid-westhelling van het Geuldal. In het prachtige Heuvelland van Zuid-Limburg.


Natuurhuisje in Mesch gemeente eijsden margraten - v.a. € 5.00 - Limburg - Mesch gemeente eijsden margraten - 2 persoons

Zes tipitenten die in een weiland staan, behorend bij een B&B.


Natuurhuisje in Ven-zelderheide - v.a. € 68.00 - Limburg - Ven-zelderheide - 2 persoons

Bed & Breakfast bestaat uit 3 mini appartementen. Deze appartementen zijn stijlvol ingericht en bevatten een badkamer, een kleine keuken en een zitje. Elk appartement heeft een eigen terrasje.


Natuurhuisje in Nuth - v.a. € 26.00 - Limburg - Nuth - 3 persoons

Natuurhuisje landelijk gelegen midden in het veld aan onverharde weg,natuur, beestenboel,rust. Pieterpad in achtertuin.


Natuurhuisje in Vijlen - v.a. € 805.00 - Limburg - Vijlen - 2 persoons

Het vakantiehuisje is het middelste gedeelte van een gerestaureerd woonboerderij op een vrij perceel. Deze is gelegen in het buitengebied van het bergdorpje Vijlen. Het natuurhuisje heeft een overdekt terras


Natuurhuisje in Velden - v.a. € 22.00 - Limburg - Velden - 4 persoons

Natuurhuisje met een kamer met een slaapbank, zit en eethoek. Keuken met eethoek. Hal met wasmachine, badkamer met douche. Slaapkamer met een twijfelaar dus heerlijk knus bij elkaar.


Natuurhuisje in Susteren - v.a. € 6.00 - Limburg - Susteren - 2 persoons

Het natuurhuisje is ingericht als vakantiewoning met een pelletkachel. Het is voorzien van keuken, douche, wc en slaapkamer. Het is geheel omringd door een beukenhaag die optimale privacy biedt. En de tuin omheind en afsluitbaar. Naast het huisje ligt een veranda waar men bij regenweer buiten kan zitten.


Natuurhuisje in Velden - v.a. € 198.00 - Limburg - Velden - 2 persoons

Natuurhuisje met een kamer met een slaapbank, zit en eethoek. Keuken met eethoek. Hal met wasmachine, badkamer met douche. Slaapkamer met een twijfelaar dus heerlijk knus bij elkaar.


Natuurhuisje in Epen - v.a. € 0.00 - Limburg - Epen - 2 persoons

Dat Limburg prachtig is, wordt weer eens bevestigd tijdens je verblijf bij dit natuurhuisje, in het zuidelijkste puntje van Nederland. Middenin het Heuvelland ligt deze gezellige verblijfplaats met diverse appartementen, B&B kamers en een prachtig uitzicht om zowel s zomers als s winters van te genieten. Het is een prachtig oud pand wat een make-over heeft gekregen. De B&B kamers zijn onder handen genomen door Frank en Rogier, toen zij 'incheckten' met hun tv programma. De kamers zijn heel...


Natuurhuisje in Vijlen - v.a. € 18.00 - Limburg - Vijlen - 4 persoons

Dit natuurhuisje ligt in Harles, net buiten Vijlen, het hoogst gelegen dorp van Nederland. Het huis is volledig gerenoveerd, compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Beneden een grote woonkeuken met eettafel en hoekbank, een badkamer met douche en toilet en een ruime woonkamer met toegang tot het terras en omringende tuin (niet omheind). Boven bevinden zich twee grote slaapkamers, met beide een tweepersoonsbed, en een badkamer met douche, toilet en wandmeubel met twee wasbakken....


Natuurhuisje in Epen - v.a. € 0.00 - Limburg - Epen - 2 persoons

Het prachtig oud pand heeft een make-over heeft gekregen. De B&B kamers zijn onder handen genomen door Frank en Rogier, toen zij 'incheckten' met hun tv programma. De kamers zijn heel sfeervol ingericht.


Natuurhuisje in Lottum - v.a. € 0.00 - Limburg - Lottum - 2 persoons

Dit schattige vakantiehuisje staat op een grote tuin in Lottum in Noord-Limburg. De woning beschikt over 1 slaapkamer en is ideaal voor een koppel. In de tuin staat prachtige kunst, gemaakt door de eigenaresse van het huisje. Lottum is het rozencentrum van Nederland en een ideale plek voor een romantische vakantie. In en om het dorp staat alles in het teken van rozen. De rozenfeesten zijn het jaarlijkse hoogtepunt. De regio biedt vele wandel- en fietsmogelijkheden, bijvoorbeeld door de...


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... 19 Volgende >>