Provincie:


Selecteer 1 of meer opties naar keuze

Regio:
Maximaal Personen:
 

Vakantie in Gelderland

Gelderland
Natuurhuisje in Diepenheim - v.a. € 189.00 - Gelderland - Diepenheim - 4 persoons

Die plek! Vooralsnog zul je je eigen off grid onderkomen mee moeten nemen. Je deelt 1.5 ha alleen met 2 schaapjes, en hopelijk heb je ook oog voor de vele vogels, reeën, hazen en eekhoorntjes. Misschien wil je je eigen hond of paard/pony meenemen bij dit natuurhuisje: dat kan. Het terrein is omheind, dus ideaal speelterrein voor je hond. Twente en de Achterhoek als achtertuin van Nederland, dit ga je letterlijk ervaren en nooit meer vergeten!


Natuurhuisje in Winterswijk-woold - v.a. € 28.00 - Gelderland - Winterswijk-woold - 2 persoons

Het natuurhuisje is in zeer goede staat en voorzien van vloerverwarming en volledige keuken en gratis WIFI en gratis parkeren bij het huisje.


Natuurhuisje in Kesteren - v.a. € 0.00 - Gelderland - Kesteren - 6 persoons

De verzorgd en comfortabel ingerichte, vrijstaande bungalows zijn voorzien van een voor -en achterterras met tuinmeubelen. Vanaf beide plaatsen kijkt u uit over de landerijen, wat maar eens aangeeft hoe rustig de bungalows gelegen zijn. U heeft de keuze uit een 4 pers. (NL-4041-01) en een 6 pers. (NL-4041-02) variant.


Natuurhuisje in Neder-betuwe - v.a. € 0.00 - Gelderland - Neder-betuwe - 4 persoons

De verzorgd en comfortabel ingerichte, vrijstaande bungalows zijn voorzien van een voor -en achterterras met tuinmeubelen. Vanaf beide plaatsen kijkt u uit over de landerijen, wat maar eens aangeeft hoe rustig de bungalows gelegen zijn. U heeft de keuze uit een 4 pers. (NL-4041-01) en een 6 pers. (NL-4041-02) variant.


Natuurhuisje in Kesteren - v.a. € 0.00 - Gelderland - Kesteren - 6 persoons

De verzorgd en comfortabel ingerichte, vrijstaande bungalows zijn voorzien van een voor -en achterterras met tuinmeubelen. Vanaf beide plaatsen kijkt u uit over de landerijen, wat maar eens aangeeft hoe rustig de bungalows gelegen zijn. U heeft de keuze uit een 4 pers. (NL-4041-01) en een 6 pers. (NL-4041-02 en NL-4041-06) variant.


Natuurhuisje in Hattem - v.a. € 0.00 - Gelderland - Hattem - 2 persoons

Ons natuurhuisje beschikt over 2 tweepersoons appartementjes ieder met een eigen ingang.


Natuurhuisje in Borculo - v.a. € 7.00 - Gelderland - Borculo - 4 persoons

Een alleenstaand, mooi houten natuurhuisje op het boerenerf met uitzicht op het hertenkamp en de galloway koeien in het weiland.


Natuurhuisje in Leuvenheim - v.a. € 15.00 - Gelderland - Leuvenheim - 2 persoons

Het natuurhuisje is de knusse, jaren 70 inrichting, kleine helft van een dubbele woonboerderij. Alles is gelijkvloers. De grote kant wordt door de eigenaars bewoond.


Natuurhuisje in Winterswijk-woold - v.a. € 0.00 - Gelderland - Winterswijk-woold - 4 persoons

U kunt vanaf nu een vierpersoons natuurhuisje huren. Dit huisje is inclusief: (eigen) toilet, keukenhoek (incl. gasfornuis), zithoek, verwarming en heeft een eigen terras. Het huisje ligt centraal op de camping met al onze faciliteiten binnen handbereik.


Natuurhuisje in Kesteren - v.a. € 0.00 - Gelderland - Kesteren - 8 persoons

De groepsaccommodaties op dit vakantiepark zijn gelijkvloers, verzorgd ingericht en geschikt voor verschillende samenstelling. Je hebt de keuze uit een 9-pers. (NL-4041-03) en een 15-pers. woning (NL-4041-04). Deze twee kunnen echter ook gecombineerd worden waardoor er een 24-pers. woning ontstaat (NL-4041-05). Je hebt altijd de beschikking over een eigen terras met tuinmeubilair en landelijk uitzicht.


Natuurhuisje in Westendorp - v.a. € 0.00 - Gelderland - Westendorp - 2 persoons

Dit natuurhuisje staat in volledige vrijheid en stilte. Het is opgebouwd uit een directiekeet en met zoveel mogelijk hergebruikte materialen als tinyhouse. Alles is in 1 ruimte. Er bestaat een mogelijkheid om een tent erbij te zetten.


Natuurhuisje in Neede - v.a. € 875.00 - Gelderland - Neede - 2 persoons

Moderne pas gerenoveerde vakantiebungalow voor rustzoekers. Uniek gelegen met fraai aangelegde tuin en parkeergelegenheid naast het huis. Het natuurhuisje heeft een woonoppervlakte van 60m2. Moderne keuken voorzien van alle gemakken.


Natuurhuisje in Heumen - v.a. € 18.00 - Gelderland - Heumen - 2 persoons

Een gezellig tuinhuisje met voldoende privacy. Het natuurhuisje is een prima uitgangslocatie voor volwassenen die de omgeving per fiets of wandelend willen verkennen. Het huisje is niet geschikt voor een verblijf met kinderen.


Natuurhuisje in Overasselt - v.a. € 225.00 - Gelderland - Overasselt - 2 persoons

Een rustig gelegen natuurhuisje, direct naast het natuurgebied de Haterse vennen. Ongeveer 10 km vanaf Nijmegen. Prachtige fiets- en wandel omgeving. In nabij gelegen boerderij woont de eigenaar en in de boomgaard naast het huisje lopen een paar schaapjes. Het natuurhuisje is eenvoudig geoutilleerd, maar de omgeving en de ligging zijn een fantastische compensatie.


Natuurhuisje in Epe - v.a. € 1295.00 - Gelderland - Epe - 6 persoons

Prachtig vrijstaand natuurhuisje op het Landgoed Tongeren in de Gemeente Epe. Het natuurhuisje is van alle gemakken voorzien. Achtertuin is helemaal afgesloten.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... 68 Volgende >>