Provincie:


Selecteer 1 of meer opties naar keuze

Regio:
Maximaal Personen:
 

Vakantie in Friesland

Friesland
Natuurhuisje in Oldetrijne - v.a. € 1.00 - Friesland - Oldetrijne - 5 persoons

Camperplek op een boerenerf met zeer rustige omgeving. Natuurhuisje zeer geschikt om te fietsen en wandelen. Geen kinderen. Geen sanitair.


Natuurhuisje in Fochteloo - v.a. € 0.00 - Friesland - Fochteloo - 4 persoons

volgt binnenkort 1e 3 maanden 2021 niet beschikbaar!


Natuurhuisje in Parrega - v.a. € 0.00 - Friesland - Parrega - 5 persoons

Dit ruime natuurhuisje biedt ruimte aan 5 personen en ligt aan prachtig vis-vaar water.


Natuurhuisje in Marrum - v.a. € 55.00 - Friesland - Marrum - 4 persoons

Mooi opgeknapte stacaravan (max. 4 personen). Natuurhuisje te Marrum.


Natuurhuisje in Paesens - v.a. € 16.00 - Friesland - Paesens - 4 persoons

Natuurhuisje verbouwd en gereed in Januari 2020.


Natuurhuisje in Greonterp - v.a. € 6.00 - Friesland - Greonterp - 2 persoons

Deze ruime twee persoonskamer op de eerste verdieping van onze boerderij is sfeervol, schoon en eenvoudig ingericht. Hier lees je een boek, geniet je van een kakelvers ontbijt en kom je tot rust. De kamer in dit natuurhuisje heeft twee een persoons bedden.


Natuurhuisje in Kollumerzwaag - v.a. € 237.00 - Friesland - Kollumerzwaag - 2 persoons

Wilt u tot rust komen in een vakantiehuisje in Friesland? Dan is een vakantie in dit natuurhuisje iets voor u. Ontsnappen van de dagelijkse drukte en tot rust komen midden in de natuur. Vanuit onze vakantiehuisjes kunt u ideaal Friesland ontdekken.


Natuurhuisje in Warfstermolen - v.a. € 75.00 - Friesland - Warfstermolen - 2 persoons

Aan de rand van het Nationaal Park Lauwersmeer, op de grens van Groningen en Friesland, ligt het stilste plekje van Nederland... Eindelijk zul je weten waar 'The Middle of Nowhere' ligt... Knus natuurhuisje dat van alle gemakken is voorzien. Slapen in een heuse bedstee. Wakker worden met een overheerlijk ontbijt met streekproducten en eitjes van de eigen kip. Voor actieve rustzoekers en natuurliefhebbers een prachtige plek voor een korte vakantie of lang weekeind!


Natuurhuisje in Greonterp - v.a. € 6.00 - Friesland - Greonterp - 2 persoons

Deze ruime twee persoonskamer op de eerste verdieping van onze boerderij is sfeervol, schoon en eenvoudig ingericht. Hier lees je een boek, geniet je van een kakelvers ontbijt en kom je tot rust. De kamer in dit natuurhuisje heeft een heerlijke tweepersoons boxspring.


Natuurhuisje in Parrega - v.a. € 0.00 - Friesland - Parrega - 6 persoons

Het 6 persoons natuurhuisje is van alle gemakken voorzien en gelegen aan prachtig vis-vaarwater. Bent u met een grotere groep dan kunt u het naastgelegen 5 persoons huisje erbij huren.


Natuurhuisje in Moddergat - v.a. € 33.00 - Friesland - Moddergat - 4 persoons

Sfeervol en landelijk ingericht natuurhuisje van alle moderne gemakken voorzien zoals een vaatwasmachine, wasmachine, gratis wifi, smart tv met Netflix.


Natuurhuisje in Stnicolaasga - v.a. € 7.00 - Friesland - Stnicolaasga - 2 persoons

Natuurhuisje met landelijk uitzicht en rustige ligging! Terras aanwezig! Gebruik van badkamer in woonhuis! Tuinhuis is in retro style ingericht!


Natuurhuisje in Appelscha - v.a. € 6.00 - Friesland - Appelscha - 2 persoons

Het natuurhuisje heeft alle moderne voorzieningen. Veel privacy. Alles is aanwezig, beddengoed, dekbed, kussens. Handdoeken, keukengoed. Er is een keuken, dus ook kookgerei en bestek en borden en kopjes , bekers, soepkommen en glazen.


Natuurhuisje in Kollumerzwaag - v.a. € 0.00 - Friesland - Kollumerzwaag - 2 persoons

Wilt u tot rust komen in een vakantiehuisje in Friesland? Dan is een vakantie in dit natuurhuisje iets voor u. Ontsnappen van de dagelijkse drukte en tot rust komen midden in de natuur. Vanuit onze vakantiehuisjes kunt u ideaal Friesland ontdekken


Natuurhuisje in Hommerts - v.a. € 49.00 - Friesland - Hommerts - 2 persoons

Natuurhuisje te Friesland. Het natuurhuisje is landelijk gelegen aan het Prinses Margrietkanaal, middenin het merengebied, Voor de rust zoeker. Met wilde natuurtuin. Hond en kat aanwezig. Neem uw huisdier mee als u wilt.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... 23 Volgende >>